• rtr

Mana'oga: Ole manaoga ole tuaoi ole Q1 o mea tau ta'avale ua si'itia ile 2021, ma le aofa'i o fa'atauga fa'atauga e 1.6 taimi maualuga.

O Aperila 14th, Wish faʻasalalau faʻamaumauga o oloa vaega taʻavale i nai aso talu ai.

I le kuata muamua o le 2021, o le Wish platform auto parts sales growth rate na oʻo atu i le sili atu i le 2.6 taimi le aofaʻi o le Wish platform tuputupu aʻe i le vaitaimi lava e tasi.


I le afa lona lua o le 2020, o le faʻatau atu o faleteuoloa i fafo o vaega o taʻavale na faʻateleina i le sili atu i le 1.6 taimi le faʻatupulaia o le aofaʻi o faleteuoloa i fafo o le fausaga faʻatusatusa i le faʻaopoopoga o vaega faleteuoloa i fafo i le afa lona lua o le 2019.
E tusa ai ma le NetEconomics Agency (100EC.CN), mai le vaʻaiga o vaega laiti ma le tele o faʻatauga o vaega taʻavale i luga o le Wish platform, Power Tools, Athletic Gloves, mea faigaluega faʻataʻitaʻi taʻavale, compressors ea ma isi oloa e sili atu le faʻaalia, ma o 1,000 faʻaaliga uma e mafai ona aumaia faʻatau maualuga atu nai lo le averesi.

I le taimi lava e tasi, o le fua faatatau o le toe totogiina o taʻavale taʻavale, mea faigaluega taʻavale, moli faʻamalama & Light Bars, Totigilima Taʻaloga ma isi oloa e maualalo ifo nai lo le averesi.

I le faʻatusatusaina o le suiga o le suiga ma le fua faatatau o tupe toe faʻafoʻi, na iloa ai e Wish o nisi o oloa e iai le maualuga o le faʻatau atu o loʻo maualuga atu le aafiaga o le liua nai lo le vaega averesi ma o le tupe toe faʻafoʻi e maualalo ifo nai lo le vaega averesi e aofia ai: Vaega & Mea Faʻapipiʻi, Ufiufi Nofo Taʻavale, Taʻavale & Taʻavale. vaega & mea fa'aoga, Vaega Fa'apitoa mo uila afi, Totigilima Ta'alo, Ipu Ta'avale, Vaega Fa'atino & Tu'uga, Pu, Vaega ATV, Matatioata, RV, Ta'avale & Vaega Tolauapi.

I le aotelega, o vaega o vaega ta'avale o oloa o lo'o fa'atau atu (lisi), oloa ta'itasi (lisi), ma fata fou (lisi) e matua fa'atasi: e sili atu ona fa'atau atu (e mafai fo'i ona manatu o ia oloa e sili atu le fa'atau atu. ) Prospects) oloa o loʻo feagai ma le tele o tauvaga mai oloa fou.

I le taimi nei, o oloa e pei o moli LED & Light Bars, Power Tools, Battery testers & Chargers o loʻo i ai se vaega lelei o poloaiga (o lona uiga, o le vaega o poloaiga e tuʻuina atu i le aofaʻi o oloa e maualuga atu nai lo le averesi), ae i le taimi lava e tasi, e fai lava si tele oloa fou ulufale i le maketi ma tauva le tasi i le isi.Afai e te manaʻo e faʻatau atu ia oloa, aʻo e faoa le avanoa lautele o maketi, e manaʻomia foʻi ona e teu faʻafaigaluega i le tele o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga e faatumauina ai se avanoa faʻatauvaʻa.

Amata mai le afa lona lua o le 2020, faleteuoloa i fafo mo oloa vaega taʻavale ua ulufale atu i se vaitaimi o le televave o atinaʻe.E oʻo atu i le kuata muamua o le 2021, o loʻo faʻatumauina pea le maualuga o le faʻatau atu o faleteuoloa o oloa o taʻavale i fafo.I le kuata muamua o lenei tausaga, o le faʻatauga faleteuoloa o oloa i fafo na faʻatusatusa i le kuata muamua o le 2020, ma o le faʻatupulaia o faʻatauga na toetoe a faaluaina nai lo le faʻatupulaia o fale teu oloa i fafo.

O loʻo vaʻaia i le isi 2021, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻatau atu o faleteuoloa i fafo atu o oloa vaega taʻavale.

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻatinoina ma le faʻaleleia o le Wish platform "lua faleteuoloa" poloketi ma le Uni-Freight poloketi, Wish o loʻo faʻavavevaveina le faʻaleleia atili o le fausiaina o faleteuoloa i fafo ma auaunaga, e ala i Wish Express faleteuoloa i fafo, "faleteuoloa lua" ma isi Wish faleteuoloa i fafo O le poloketi e faʻavavevave le atinaʻeina o oloa vaega taʻavale o le a avea ma se tasi o mea taua i le 2021.


Taimi meli: Nov-17-2021